АЖУР®L

Интегрирана система, която позволява на фирмите да оптимизират веригите на доставките, да подобрят връзките с клиентите, да разполагат с верни и точни финансови отчети, за да вземат по-точни управленски решения на всяко ниво.

ОМЕКС®

Омекс® 2000 е интегриран софтуер за автоматизиране на дейностите по управление на човешките ресурси и трудовите възнаграждения във всички типове предприятия, при всички форми на собственост и системи за заплащане.

ESET NOD32 / Internet Security

Всеки ден антивирусните решения на ESET защитават личните данни на милиони хора като теб в над 180 държави по света и им помагат да се възползват максимално от предимствата на интернет, без да се притесняват за сигурността си. За нас е удоволствие да получаваме признание за това което правим от тези, чиято дейност зависи от нас всеки ден.

За нас

Фирма Синтез-66 ООД е създадена през 1996 година в град Стара Загора.

Дейността на Синтез-66 ООД е свързана с :

Търговско представителство на :
  1. Бонев Софт Одитинг ООД – софтуерна компания разработила интегрираната система за управление „АЖУР®L”
  2. Омегасофт ООД – водещата компания в разработването на софтуер за работна заплата

Дистрибутиране на следните софтуерни продукти :
  1. ESET NOD32 / Smart Security – софтуер за антивирусна защита

Продажба и поддръжка на компютърна техника

Във фирмата работят сплотен екип от консултанти, тясно специализирани във внедряването и поддръжката на горепосочените софтуерни продукти. Целта е да се носи максимална полезност на клиента, при предоставянето на съответните услуги. Коректност и професионализъм са понятия, които са водещи за всеки служител в работния процес. Фирмата предоставя на персонала си разнообразни форми за усъвършенстване и развитие, за да се увеличи ефективността и конкурентоспособността.

Стратегическа цел на фирмата е с внедряването и поддръжката на софтуерните продукти, нейните клиенти да оптимизират производството си, да увеличат приходите си, да бъдат гъвкави и експедитивни при вземането на управленски решения и да са конкурентоспособни на съвременните динамични пазари.

Наши клиенти са водещи компании в региона като ТЕЦ Марица Изток – 2 ЕАД, Брикел АД, Холдинг Загора, М+С Хидравлик АД, КТ Интернешънъл ЕАД, ПФК Берое и други.