АЖУР®L

Интегрирана система, която позволява на фирмите да оптимизират веригите на доставките, да подобрят връзките с клиентите, да разполагат с верни и точни финансови отчети, за да вземат по-точни управленски решения на всяко ниво.

ОМЕКС®

Омекс® 2000 е интегриран софтуер за автоматизиране на дейностите по управление на човешките ресурси и трудовите възнаграждения във всички типове предприятия, при всички форми на собственост и системи за заплащане.

ESET NOD32 / Internet Security

Всеки ден антивирусните решения на ESET защитават личните данни на милиони хора като теб в над 180 държави по света и им помагат да се възползват максимално от предимствата на интернет, без да се притесняват за сигурността си. За нас е удоволствие да получаваме признание за това което правим от тези, чиято дейност зависи от нас всеки ден.

СЪВМЕСТЕН СЕМИНАР НА СИНТЕЗ-66 И ОМЕГАСОФТ

 04.12.2019 г.

Уважаеми колеги,

„Синтез-66“ ООД и „ОмегаСофт” ООД имат удоволствието да организират за Вас семинар, който ще се проведе на 24 януари (петък) 2020 година, от 9:00 часа, в гр. Стара Загора, хотел "Сити", зала "Загора", със следните теми:

• Определяне на осигурителния доход за социално и здравно осигуряване през 2020 г.
• Промени в Кодекса за социално осигуряване, свързани с краткосрочното осигуряване от 01.01.2020 г.
• Актуални въпроси по социалното и здравно осигуряване.
• Сумирано изчисляване на работното време съгласно Наредбата за работното време почивките и отпуските.
• Нови моменти и практически казуси при подаване и прием на данните с Декларация образец №1 и Декларация образец №6 през 2020 г.
• Подаване на данни към НАП за изплатени възнаграждения по трудови и извънтрудови правоотношения (Справка по чл.73, ал.1 и ал.6 от ЗДДФЛ).
• Уведомления за трудови договори - практически казуси.
• Електронни услуги на НАП.

Лектори:
Румяна Станчева - експерт по социално осигуряване
Радина Паунова - Маринова – експерт в ЦУ на НАП
Консултанти от „ОмегаСофт“ ООД и „Синтез-66“ ООД

Програма и покана за семинара можете да изтеглите от тук.

Регистрация за семинара може да направите чрез прикрепения към поканата Талон за участие или като попълните онлайн заявка за участие тук.

Очакваме Ви!